Juridiikka on yrityksen liiketoiminnan apuväline

Palvelemme yrityksiä kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Teemme oikeudellista ja taloudellista konsultointia. Huolehdimme kaikista liiketoimintaan liittyvistä sopimus- ja yhtiöoikeudellisesta tarpeista ja hoidamme yrityksen riita-asiat.

Neuvomme yritysjärjestelyissä ja verosuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä huomioiden niin omistajayrittäjän kuin yrityksen näkökulman ja tilanteen.

Luottamus syntyy kokemuksesta ja osaamisesta.

Toimintaamme ohjaa sitoutuminen asiakkaaseen. Otamme kokonaisvastuun asiakkaidemme toimeksiantojen hoitamisesta ja toiminnan tarkoituksenmukaisesta suunnittelusta olipa kyseessä oikeudellinen toimeksianto tai liiketaloudellisen toiminnan ohjaaminen. Sparraamme yrityksen omistajaa ja johtoa.

Toimistomme järjestää myös toimeksiantajamme tarpeisiin muokattua koulutusta ja seminaareja.


 

Uudet palvelumme

Tarjoamme uuden tavan hankkia korkealuokkaisia juridisia asiantuntijapalveluita asianajotoimistosta.

Ottamalla uudet palvelupakettimme käyttöösi saat uuden kustannustehokkaan tavan ja monipuoliset välineet kartoittaa ja hallita yhtiöoikeudellisia ja liiketoimintaan liittyviä juridisia riskejä.

Yhtiö ja sopimusoikeuden auditointipalvelupaketti

Kumppanuustoiminnan juridinen auditointi ja koulutus

Alihankintatoiminnan juridinen auditointi ja koulutus


Luennot:

Julkiset hankinnat

Onnistunut kilpailutus - onnistunut hankinta

Osallistutko tai tuletko mahdollisesti tulevaisuudessa osallistumaan hankintaprosesseihin - hyödynnä käytännön kokemuksen omaavan asiantuntijan tietämystä.

Saat tietoa hankintalain tuomista edellytyksistä käytännönläheisesti - käsittelemme hankintalainsäädännön keskeiset uudistukset ja hankintasäännösten keskeiset periaatteet.

Tarjouksen tekeminen oikein on välttämätöntä tarjouskilpailussa - saat käytännön ohjeet ja neuvot tarjouksen tekemisestä.


Osakeyhtiön johdon vastuu

Hallituksen ja toimitusjohtajan velvollisuudet ja henkilökohtaisen vastuun riskit osakeyhtiölain ja hyvän hallintotavan kannalta.

Päivitä tietosi johdon vastuusta ja riskien tiedostamisesta sekä niiltä suojautumisesta - välttämätöntä tietoa osakeyhtiön johtoon kuuluvalle.

Riskienhallinta

Yrityksen toiminta ja sen suunnitteleminen on suurelta osin riskien arvioimista ja niiden torjumista. Riskit täytyy tunnistaa jo etukäteen jotta niihin voi varautua. Yleensä sellaiseen riskiin, joka on tiedostettu ja edes huomattu, on samalla jollain tavalla varauduttu ja se ei aiheuta vakavia ongelmia.

Tutustu riksien kartoittamisen ohjelmaan ja keinoihin havaita heikkoja riskejä ajoissa.