Me haluamme olla tarpeitanne palveleva lakiasiaintoimisto. Tunnemme pk-yritysten toiminnan ja toimintaympäristön sekä yrittäjän arkipäivän. Olemme vuosikymmenten aikana keränneet käytännön tietoa ja osaamista toiminnan mahdollisista "kompastuskivistä" ja haemme askelmerkit niiden yli hyppäämiseen.

Yhtiömme on perustettu vuonna 2006, mutta varatuomari Juutilainen on toiminut alalla pitkään (vuodesta 1992)  ja siten meillä on vankka kokemus liikejuridiikan eri osa-alueista.  VT Juutilainen on erikoistunut pk-yritysten toiminnan riskien kartoittamiseen ja tunnistamiseen

Hän hakee ratkaisumallit kanssanne ja auttaa toiminnan suunnittelussa.


Ulkopuolisista syistä aiheutuva muutos ei aina tunnu positiiviselta, mutta näissäkin tilanteissa oikeiden ratkaisumallien tunnistaminen voi tehdä lopputuloksen positiiviseksi. 

Tehtävämme on tehdä muutostilanne parhaaksi mahdolliseksi yrityksenne kannalta.

Olemme pitkään toimineet yritysten muutostilanteissa. Pitkän kokemuksemme perusteella osaamme katsoa tilannetta kokonaisuutena. 

Haemme ratkaisut ja toteutamme ne kanssanne.

Meidän tehtävämme on tunnistaa ongelma ja ratkaisu. Toteutus tehdään yhdessä yrityksen ja yrittäjän kanssa, mutta emme kuitenkaan oleta, että osaisitte kertoa meille mitä tarvitsette. Emme toimi yrityksen ulkopuolelta vaan yrityksen ja yrittäjän kokonaistilanteesta liikkeelle lähtien.

Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla. Meille on helppo tulla. Koska toimialueemme on koko maa, tulemme myös halutessanne käymään luonanne ja tutustumaan näin toimintaanne ja yrityksen henkilöihin.

Toimistomme sijaitsee WTC:n rakennuksessa, jonne on matkaa Rautatieasemalta vain 600m.