Sopimukset - Mahdollisuus vai riski?

Toimistomme keskeisiin tehtäviin kuuluu erilaisten sopimusluonnosten  tarkastaminen päämiestemme tarpeet ja toiminta huomioon ottaen, ehtojen neuvotteleminen ja tekstien  laatiminen. Kaupallisia sopimuksia koskevien toimeksiantojen hoitamisessa on tärkeätä ymmärtää asiakasyrityksen liiketoimintaa ja sen erityispiirteet. 

Lakimiestemme asiantuntemuksen ja kokemuksen myötä osaamme sopimuksiin liittyen ottaa huomioon yrityksenne liiketoiminnan tarpeet ja tavoitteet eri tilanteissa.

Nykypäivän liiketoiminnassa on yhä tärkeämpää, että yrityksellä on toimivat ja yrityksen kannalta tarkoituksenmukaiset sopimukset, jotta vältetään liiketoimintaa häiritseviä ongelmia. 

Hyvä ja tarkoituksenmukainen sopimus auttaa menestyvää liiketoimintaa, kun taas huono sopimus on riski.Toimistomme hoitaa sopimusriitoihin liittyviä toimeksiantoja laajasti.  Tavoitteena on aina sopimusriitojen ratkaisu neuvottelun ja sovittelun kautta liiketoimintaa haittaamatta. Joissakin tapauksissa sopimusriidat johtavat oikeudenkäynteihin eikä niitä kannat liika pelätä, sillä sopimuksessa määritellyistä oikeuksistaan voi toki pitää kiinni.  Tuolloin kartoitamme mahdollisuudet ja todistelun ja teemme käyttöönne arvion tilanteesta..

Takaisin edelliselle sivulle

 
Lakimiehemme hoitavat muun muassa seuraavanlaisia sopimuksia koskevia toimeksiantoja:
- franchising-, yhteistoiminta- ja muut ketjusopimukset
- jakelu- ja toimitussopimukset
- osto- ja myyntisopimukset
- agentti- ja edustussopimukset
- lisenssisopimukset
- salassapitosopimukset