Siirry sisältöön

Yritys

Olemme yrityksesi tarpeita palveleva lakiasiaintoimisto

Yhtiömme on perustettu vuonna 2006, mutta varatuomari Juutilainen on toiminut alalla pitkään (vuodesta 1992), ja siten meillä on vankka kokemus liikejuridiikan eri osa-alueista.  VT Juutilainen on erikoistunut pk-yritysten toiminnan riskien kartoittamiseen ja tunnistamiseen. Hän hakee ratkaisumallit kanssanne ja auttaa yrityksen toiminnan suunnittelussa.

Tunnemme pk-yritysten toiminnan ja toimintaympäristön sekä yrittäjän arkipäivän. Olemme vuosikymmenten aikana keränneet käytännön tietoa ja osaamista toiminnan mahdollisista ”kompastuskivistä” ja osaamme hakea askelmerkit niiden yli hyppäämiseen.

Ulkopuolisista syistä aiheutuva muutos ei aina tunnu positiiviselta, mutta näissäkin tilanteissa oikeiden ratkaisumallien tunnistaminen voi tehdä lopputuloksesta positiivisen.

Tehtävämme on tehdä muutostilanteesta yrityksenne kannalta paras mahdollinen. Olemme pitkään toimineet eri yritysten muutostilanteiden parissa. Pitkän kokemuksemme perusteella osaamme katsoa tilannetta kokonaisuutena.

Haemme ratkaisut ja toteutamme ne kanssanne

Meidän tehtävämme on tunnistaa ongelma ja löytää sille ratkaisu. Toteutus tehdään yhdessä yrityksen ja yrittäjän kanssa, mutta emme kuitenkaan oleta, että osaisitte kertoa meille, mitä tarvitsette. Emme toimi yrityksen ulkopuolelta vaan yrityksen ja yrittäjän kokonaistilanteesta liikkeelle lähtien.

Lue lisää palveluistamme

Vieraile toimistollamme!

Toimistomme sijaitsee Espoossa, Spektri Business Parkin toimistotalo Duossa, osoitteessa Metsänneidonkuja 10. Meille on helppo tulla: toimistomme on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Aalto-yliopiston metroasemalta.

Koska toimialueenamme on koko maa, tulemme myös halutessanne käymään luonanne ja tutustumaan toimintaanne ja yrityksen henkilöihin.

Ota yhteyttä